Best® Elite Chrome Effect - Üretilmis En Iyi Efekt Sprey



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best® Son yillarin modasi efekt boyalarla esyalar ve objelerin boyanmasi artik daha keyifli. Tek kat ile kapatma özelligine sahip Elite Chrome Effect, Türkiye`de muhadili üretilmemekle beraber dünyadaki tüm muhadil sprey boya üreticilerin ürünlerinden %80-200 arasi daha fazla (reflection effect) yansitma öelligine sahip oldugu testlerle kanitlanmistir. 

 
Tamamen Ergin Kimya Ar-Ge`sinde gelistirilen bu seri, üzerinde islem görmeyen veya darbeye maruz kalmayan yüzeylerde parlakligini en az 36 aya kadar ayna efekti özelligini korumaktadir.
Elite Effect serisi ile evinizde, ofisinizde ve yasam alanlarinizdaki her yerde esyalariniza renk katacak ve eskimis birçok objenizi yeni ve modern bir görüntü verebileceksiniz. 
 
Iddia ediyoruz; daha önce efekt sprey ürünleri kullanan kullanicilarin bile kullandiktan sonra çok sasirdiklari bu ürünü, siz de kullandiktan sonra hayran kalacaksiniz. 
 
Uygulanacak zemin önce bez ve solvent yardimyla temizlenir. Daha sonra projenizin özelligi ve detayina göre istege bagli olarak tek veya çift kat uygulanir. Uygulanacak katlar arasi 60 dakika beklemeniz daha net bir sonuç almaniza olanak taniyacaktir. Projelerinizin çok fazla temas görmeyen ve dis ortamlara maruz kalmayan yüzeyler olmasi, efektin parlakligini uzun süre korumasi açisindan önerilmektedir.