Best® 7s DC 1881 Inox Temizleyici (SU BAZLI)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye`de üretilen ilk ve tek su bazli inox temizliyici olma özelligini tasiyan 7s DC 1881 Inox Temizleyici içerdigi özel formülü sayesinde uygulanan yüzeylerde 1-3 mikron özel bir koruyucu film tabakasi olusturarak hem esyalarinizin ömrünü uzatir hem de ilk günkü orjinal görüntüsüne dönmesine imkan saglar. Düzenli kullaniminda koruyucu film tabakasi el izlerini nötralize olmasina olanak tanir. 

Piyasada halihazirda yaygin olarak kullanilan solvent bazli ürünlerin birçok Avrupa ülkesinde yasaklanmasinda sonra  Ergin Kimya Ar-Ge`sinde özel olarak üretilen ve aerosol içerisine uygun sartlarda formüle edilen DC 1881, antibakteriyel özelligi ve mat cilali formülü ile esyanizin orjinalligine zarar vermeden pürüzsüz ipeksi bir yüzey meydana getirir. 

Uygulanacak zemine dogrudan kullanabileceginiz DC 1881, zemin üzerine dikey veya yatay çizgiler halinde püskürtünüz. Sonrasinda emici veya pamuklu bir bez yardimiyla ovalayarak ilk asamayi tamamlayabilirsiniz. Projenizin ihtiyacina göre ayni islemi tekrarlayin. Önemli bir not olarak belirtmek isteriz ki su bazli DC 1881 sagliga zararli solventler içermediginden püskürtülen yüzeylerin ovalanmasi gerekmektedir. Su bazli DC 1881 Inox Temizleyiciyi tezgah, dolap ve firin gibi birçok esyanizi korur, önler ve muhafaza eder.