Best® markasi ile Ergin Kimya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ergin Kimya San Tic. AS, yillardan bu yana ürettigi inovatif ve yenilikçi çözümler sunan ürünleri ile tedarikçilerinden son tüketiciye kadar tüm müsterilerinin güvenini kazanmaktadir. 2009`da 60`a yakin ürün çesidini 2013 ile birlikte 108`e çikartmistir. 2014 yilinda 32 yeni ürün daha eklenecek.

 

Türkiye Aerosol-Spray Üretiminde Ilkleri:

Best® Oto Silikon

Best® Kalip Ayirici

Best® 400 ml Klasik Sprey Boya

Best® 250 ml Light Sprey Boya

Best® 6 in 1 Çok Faktör Performans Sprey

 

 

 

7s Pazardaki ilkleri ve liderlikleri:

 

Best®  SP-44 Boya Sökücü

Yari firin boyalari bile 5-10dk içerisinde söken tek sprey boya sökücüdür. Özel formülü sayesinde yüzeyden uçma süresi çok geç olmasindan ötürü projelerde %100 basari saglar.

 

Best®  MP-61 Kalip Koruyucu

Kalip ürünlerinde 16 aya varan koruma süresi ile muhadil ürünlerden 2.5 kat daha fazla muhafaza eden SP... Pazarda kalip ürünlerinin tercih edilen ve pazar lideri ünvanini tasimaktadir.

 

Best®  MP-62 Kalip Temizleyici

Best® kalip temizleyici ve inhibitör ayni zamanda kisa vadeli korozyona karsi koruma için ince bir mikroskobik inhibitör birakir. Metal ve her türlü kalibi asindirmadan yüzeyi nem, yag, kir, ayirici atiklari ve diger kirlilikleri, kalibi makinadan sökmeden ortadan kaldirir.

 

Best®  DC-1881 Inox Temizleyici

Türkiye`de üretilen ilk su bazli inoz temizleyici ve bakim spreyidir. Inox yüzeylere zarar vermeden tüm kirleri,Yaglari ve lekeleri ortadan kaldirir. Temizlik sonrasi olusan silme izlerini ve parmak izlerini nötralize eder. Kremli koruyucu formülü sayesinde yüzeyde ince bir koruyucu katman olusturur.

 

Best®  DC-100 Silikon Sökücü

Silikon montajlarinda ve sonrasinda ...mm ye kadar olan kalintilari sorunsuzca düzelten dc... Pazarin ilk silikon muhteviyatli ürünlerini söken ve temizleyen üründür.

 

Ürünlerimiz kanitlanmis performanslari ile hemen hemen her üretim ve bakim uygulamalarini kapsar. Bunlar;

 

Sprey boyalar

Yaglayicilar

Kalip ayiricilar / yüzey ürünleri

Elektrik devre ve elektronik temizleyiciler

Vernik & enamel

Temizleyici & yag çözücüler

Özel yüzey ürünleri

Kaynak ürünleri’ dir.

 

Best® ve Best® Technical, koruyucu, önleyici ve proaktif ürünleri ile pahali arizalarin meydana gelmelerini önlemeye yardimci olur.